Vores vision

Hos ChargeME er vores vision at skabe en fremtidssikret ladeløsning til din El-bil. Når du vælger en ladeløsning hos os, får du adgang til en nem, hurtig og intelligent opladning.

Vi sørger for en autoriseret installation af ladeboksen i dit hjem, en skræddersyet abonnementsløsning samt de økonomiske fordele ved el-refusion. Du får det hele samlet hos os. Mere simpelt bliver det ikke.

Vi danner partnerskab med Skandinaviens førende producent af effektive ladebokse. En ladeboks fra ChargeME ser ikke blot flot og elegant ud på ydersiden, men indeholder også markedets mest intelligente opladningssystemer til din el-bil.

ChargeME er en nystartet dansk virksomhed, med et team der har mere end 25 års erfaring inden for softwareprogrammering, marketing og den el-tekniske verden.

Desuden er vi stolte partnere med et landsdækkende Elinstallationsfirma, der sørger for at alle vores elinstallationer bliver udført autoriserede elektrikere. Du kan derfor trygt og roligt overlade installationen af din nye ladeboks til os.

Frihed til oplevelser hver dag

Den frie bevægelighed mellem destinationer, er et helt naturligt behov. Med en ladeboks fra ChargeME i din garage, vil du altid stå op til en fuldt opladet elbil.

Du vil derfor trygt kunne sætte kursen mod dine daglige gøremål uden bekymringer, båret af bæredygtig energi.

Det grønne Vestjylland

ChargeME er en dansk familieejet virksomhed. Her er vi stærkt inspireret af den imponerende udsigt langs den jyske vestkyst. I horisonten står vindmøllerne på ræd og række og sender den grønne strøm ind til land. Fra EnergiMetropolen Esbjerg, bliver offshore vindmøllerne bygget færdige, sejlet ud på havet, rejst og efterfølgende vedligeholdet.
Hos ChargeME har vi den drøm, at bringe denne grønne energi i land, og helt ud til alle danskere.
Derved kan vi stolt sammen stå skulder mod skulder, og fejre når Danmark, når det næste klimamål.

Den grønne strøm er Danmarks fremtid. Denne strøm er drivkraften hos ChargeME og bliver drivkraften i fremtidens elbiler.

Luk